A gombák szárát kitördeljük, a kalapjukat jól megmossuk, lecsurgatjuk, majd a szár nyílásával felfelé zsírral kikent tepsibe tesszük. Fűszerezzük, vastagon megkenjük a kaporral el...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA reszelt sárgarépából kicsit kinyomkodjuk a levet, de ne legyen csontszáraz. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét a sóval felverjük kemény habnak. A sárgákat kikeverjük a szód...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűvideós
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A májat megmossuk, megtisztítjuk és kockákra vágjuk. 2. Egy nagyobb lábasban vagy serpenyőben a kacsazsírt felhevítjük, majd szépen sorban rádobáljuk a hagymákat, a májat, a pa...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes