menu

Családireceptkönyv.hu

Finomság


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 narancs,
1 kis üveg őszibarackbefőtt,
2 banán,
1 csésze mazsola,
½ dk darált mogyoró,
2 alma,
8-9 evőkanál narancslé,
2 evőkanál citromlé,
9 evőkanál őszibarack lé

Elkészítés:


Keverd össze a hozzávalókat egy nagy tálban és kész is.

Finomság

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Meggylikőr
Meggylikőr

Szirupot főzünk a cukorból és vodka felhasználása esetén 1 dl, alkohol esetén 6 dl vízből. Hozzáadjuk a meggybefőttet a levével, és a fűszerekkel együtt felfőzzük. (A citrom héját...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Spanyol diólikőr (dióbélből)
Spanyol diólikőr (dióbélből)

A dióbelet a fűszerekkel egy befőttes üvegbe tesszük, felöntjük a tisztaszesszel, és lezárjuk 45 napra. Ekkor felnyitjuk, összeöntjük a cukorsziruppal, és újabb 25 napra lezárjuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Hajni
Almapuncs
Almapuncs

Felforralunk 2,5 dl kalóriaszegény almalevet, félrehúzzuk. Belekeverünk 1 fahéjrudat, néhány almakockát, 1 evőkanál pálinkát, és tálaljuk

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Krampampuli
Krampampuli

A diót, mandulát, mogyorót, kesut, pekándiót nagyobb darabokra vágjuk, az aszalt gyümölcsöket langyos vízben kicsit beáztatjuk, majd lecsepegtetjük. Utána felkockázzuk, és az egész...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk