3 narancs,
1 kis üveg őszibarackbefőtt,
2 banán,
1 csésze mazsola,
½ dk darált mogyoró,
2 alma,
8-9 evőkanál narancslé,
2 evőkanál citromlé,
9 evőkanál őszibarack lé
Keverd össze a hozzávalókat egy nagy tálban és kész is.
Szirupot főzünk a cukorból és vodka felhasználása esetén 1 dl, alkohol esetén 6 dl vízből. Hozzáadjuk a meggybefőttet a levével, és a fűszerekkel együtt felfőzzük. (A citrom héját...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA dióbelet a fűszerekkel egy befőttes üvegbe tesszük, felöntjük a tisztaszesszel, és lezárjuk 45 napra. Ekkor felnyitjuk, összeöntjük a cukorsziruppal, és újabb 25 napra lezárjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesFelforralunk 2,5 dl kalóriaszegény almalevet, félrehúzzuk. Belekeverünk 1 fahéjrudat, néhány almakockát, 1 evőkanál pálinkát, és tálaljuk
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA diót, mandulát, mogyorót, kesut, pekándiót nagyobb darabokra vágjuk, az aszalt gyümölcsöket langyos vízben kicsit beáztatjuk, majd lecsepegtetjük. Utána felkockázzuk, és az egész...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű