6 evőkanál kakaópor
6 evőkanál cukorral
egy csipet só
2 és fél bögre tej
2 és fél bögre tejszín
egy csipet fahéj, és egy
fél rúd vanília
6 evőkanál kakaóport 6 evőkanál cukorral és egy csipet sóval összekeversz. Hozzáadsz 2 és fél bögre tejet és melegíted, hogy felolvadjon a cukor.
Aztán hozzáadsz 2 és fél bögre tejszínt, egy csipet fahéjat, és egy fél rúd vaníliát. Tovább melegíted, de nem forralod fel. És kész.
Mossuk és pucoljuk meg a gyümölcsöket és a zöldségeket. Az első 7 hozzávalót gyümölcscentrifugába tesszük, csak a levét használjuk fel. Keverjük hozzá a citrom és a narancs levét...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA szedert a vízzel feltesszük főni, majd 2-3 percig forraljuk. Miután levettük a tűzről hozzáadjuk a citromsavat és hagyjuk kihűlni. Egy edénybe beletesszük a cukrot és rászűrjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citromot megmossuk, majd megtisztítjuk a héjától: a gyümölcsre lesz szükségünk, a fehér részt ki kell dobni. Vágjuk ezeket apróra, majd főzzük szét 1 liter vízben. Ebből a léből...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az előre behűtött hozzávalókat összemérjük.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű