1/8 l tej,
100 g vaníliafagylalt
40 g aprított,friss meggyhús
4 cl citromlé
Turmixolás után tejszínhabbal szolgálhatjuk fel, és aprított meggydarabkákkal diszítjetjük
Szitára öntjük s egy merőkanál, forró vízzel leöblítjük egyszer, hogy ez a víz is a spiritusba csepeSgjen. A lehűlt sűrű cukrot összekeverjük a narancslével, illetve a spiritussa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMossuk meg a paradicsomot, vágjuk be a héját X-alakba, dobjuk forró vízbe egy-két percre, majd mikor kivettük mártsuk hideg vízbe, és húzzuk le a héját. Vágjuk kisebb darabokra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virágokat alaposan kirázom, hogy a bogarak kiessenek belőle, majd egy pillanatra csap alá tartom, hogy a port is lemossam. Az üveg aljába teszem őket, rászórom a citrompótlót, rá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cidert öntsük egy lábasba, melegítsük fel, de ne forraljuk. A narancsot hámozzuk meg, negyedeljük fel. Adjuk a fűszereket, a cukrot és a gyümölcsöt a ciderhez, vegyük le nagyon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű