5 dl piros szőlőlé
1 db citromkarika
1 db szegfőszeg
fahéj
édesítőpor
Felforralunk 1,5 dl piros szőlőlevet 1 dl vízzel, félrehúzzuk. Belekeverünk 1 citromkarikát, 1 szegfűszeget, csipetnyi fahéjat, és édesítőporral ízesítjük. Kicsit állni hagyjuk.
1. A bodzavirágokat egyenként vízbe mártjuk, majd lecsepegtetjük. 2. Egy nagy edénybe 2 kg cukrot felfőzünk 6 liter vízzel, ha kihűlt elkeverjük a citromsavval, a borkősavval é...
Elkészítési idő:1.Tisztítsd meg a gyümölcsöket, és darabold fel őket. 2. Folyó víz alatt mosd át a spenótleveleket is alaposan. 3. Turmixolj össze minden összetevőt, víz vagy joghurt hozzáadásáv...
Elkészítési idő: 10 percÖsszekeverjük, hűtjük
Elkészítési idő:A mézet és a kakaóport habverővel simára keverem, majd üvegbe töltöm. Csokirajongóknak üzenem, hogy sajnos tej nélkül is finom, így ha nem vigyázunk, hamar eltűnik az üvegből. El...
Elkészítési idő: