lentebb
lentebb
http://www.stahl.hu/hu/recept/foetel/Ratatouille
Karikázzuk fel a répát. Vágjunk ki a karikákból egy cikket, ami majd a csőre lesz, a maradék pedig a talpa. Egy olajbogyót vágjunk be keresztbe és tegyük bele a csőrét. Egy mási...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a szokott módon sűrű pudingot főzünk ( lábasban cukrot és pudingporokat tejjel csomómentesre kikeverjük, rumaroma és citromhéj hozzáadásával) Még forrón hozzákeve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűrépát karikára vágom, zsírral, húsleveskockával ledinsztelem ha megpuhult felengedem a tejes habarással ízesítem és a végén zabpelyhet teszek bele
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA málnát megmossuk, megtisztítjuk, majd néhány szép szemet félreteszünk a díszítéshez. A két dl vizet a fahéjjal, a citrom és a narancs héjával felfőzzük, a maradék vizet pedig a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű