3,5dl liszt ( csak tk, vagy keverve kevés más liszttel max 30%)
1dl lenmag
1dl szezámmag
1 dl napraforgó mag
1 dl zabpehely
1,5 tk só
1 dl növényi olaj
2 dl víz
1 tk sütőpor
hozzávalókat össze dolgozzuk, majd a kész tésztát kb 30 percet pihentetjuk.
Két süti papír között hajszál vékonyra nyújtjuk.
Sütés elott kívánt formára vágjuk es 175 fokon kb 35 percig sütjük.( amíg szép színe lesz)
finom ropogós :) rájárni való
A tojásfehérjét habosítsd fel, de nem kell habbá verni. Keverd bele az olvasztott olajat, a sót és acitromlevet. A száraz hozzávalókat vegyítsd el és keverd bele a masszába. Készít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZuerst die Eier in eine Rührschüssel schlagen, nach Belieben mit Salz, Pfeffer und ggf. weiteren Gewürzen vermischen und mit dem Schneebesen aufschlagen. Die geriebene Zucchini zu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa szárított élesztőt beleszórjuk a cukros, langyos tejbe, majd hozzáadjuk a tojást, sót, vajat és a lisztet. Alaposan összedolgozzuk, majd egy óra hosszáig szobahőmérsékleten pihen...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet elkeverem a sóval és elmorzsolom a vajjal. A reszelt sajtból kb egy nagy maréknyit félreteszek a többit belekeverem a lisztbe. Annyi tejfölt adok hozzá amivel puha té...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű