1 mérőpohár (kb. 70g) szezámmag (hántolatlan, lásd feljebb)
½ mérőpohár vagy 2 ek. jázmin rizs (kb. 20g)
½ kk. himalájai só
2 ek. agavé szirup
1.Az agavé szirup kivételével valamennyi hozzávalót tedd a Vegital készülékbe, töltsd fel vízzel a MAX jelzésig, és indítsd el a ganonatej/száraz programot.
2.Szűrés után keverd bele az agavé szirupot is a kész szezám tejbe.
nem tudom milyen az a Vegital készülék, de hátha lesz egyszer olyanom
A lereszelt gyömbért locsoljuk meg a citrom levével, majd mehet hozzá a vékonyan lehántott héja is. Mindezt beletenni egy 2 literes műanyag palackba, majd hozzá kell adni a lapos e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA habtejszínt melegítsük fel a porcukorral, keverjük el benne simára a Nutellát és főzzük majdnem forralásig. Ekkor tegyük félre. Amikor kihűlt, öntsük hozzá az alkoholt. Rázzuk jó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citromok héját az alkoholban 10 napig állni hagyjuk. Majd a cukrot felfőzzük szirupnak 2-3 dl vízzel. Mikor langyosra hült, (kevergessük közben, nehogy megdermedjen) felöntjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukorból és a vízből szirupot főzünk, majd hagyjuk kihűlni. A dinnyehúst turmixoljuk, hozzáadjuk a szirupot meg a citrom levét, és alaposan összekeverjük. Fagylaltgépben ké...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű