1 mérőpohár (kb. 70g) szezámmag (hántolatlan, lásd feljebb)
½ mérőpohár vagy 2 ek. jázmin rizs (kb. 20g)
½ kk. himalájai só
2 ek. agavé szirup
1.Az agavé szirup kivételével valamennyi hozzávalót tedd a Vegital készülékbe, töltsd fel vízzel a MAX jelzésig, és indítsd el a ganonatej/száraz programot.
2.Szűrés után keverd bele az agavé szirupot is a kész szezám tejbe.
nem tudom milyen az a Vegital készülék, de hátha lesz egyszer olyanom
A tejet a zabpehellyel egy edénybe tesszük, és pár percig főzzük vagy mikrózzuk (nagyobb edényt használjunk a mikrózás esetén, hogy ne fusson ki.) Az almának eltávolítjuk a magház...
Elkészítési idő:Sterilizáljuk az üvegeket, amibe tölteni akarjuk. Először is nagyon forró vízben mossuk ki őket, utána 160 fokon a sütőben 10-15 percig szárítsuk. Hagyjuk kihűlni őket. Az összes...
Elkészítési idő: 20 percÉjjel állni hagyni,másnap leszűrni,ahány liter annyi kilogramm cukorral keverni míg el nem olvad.
Elkészítési idő: 1 napÖsszevágod a gyümölcsöket egy nagy tálba, de az epreket összeturmixolod és a levét a többi gyümölcshöz öntöd. A hűtőszekrényben 1 órán át fagyasztod.
Elkészítési idő: