1 mérőpohár (kb. 70g) szezámmag (hántolatlan, lásd feljebb)
½ mérőpohár vagy 2 ek. jázmin rizs (kb. 20g)
½ kk. himalájai só
2 ek. agavé szirup
1.Az agavé szirup kivételével valamennyi hozzávalót tedd a Vegital készülékbe, töltsd fel vízzel a MAX jelzésig, és indítsd el a ganonatej/száraz programot.
2.Szűrés után keverd bele az agavé szirupot is a kész szezám tejbe.
nem tudom milyen az a Vegital készülék, de hátha lesz egyszer olyanom
A vízhez öntsd hozzá a cukrot és 1,5 bögre mangót. Közepes lángon rottyantsd össze. Hagyd hűlni 30 percig. Öntsd turmixgépbe, add hozzá az ananászt és a maradék mangót. Turmixold...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A bodzavirágot megmosás nélkül tedd a befőttesüvegbe 2. Az édesítőt és a citromsavat oldd fel 3 liter vízben. Az egyik citrom levét facsard bele. 3. Önts a bodzavirágokra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMosd meg a hozzávalókat, vágd kis darabokra, majd a mézzel együtt tedd turmixgépbe. Mixeld össze alaposan, majd öntsd zárható üvegbe és tartsd a hűtőben. Használata: Fogyassz...
Elkészítési idő: 3 perc Nehézség: KönnyűA kancsó aljára 3 evőkanál mézet teszünk, ráfacsarjuk a két citrom levét, mint az előbb, de használhattok egy citromot és két lime-ot is, de jó bele extraként még egy narancs leve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű