1 csomag babapiskóta
1 doboz33 százalékos habtejszín
2 doboz tejföl
2 cs vaníliacukor
2 dbbanán
2 ev.kaná lkakaópor
A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a tejfölt és a vaníliacukrot, és óvatosan összekeverjük. Ha a krém nem elég édes, még adhatunk hozzá vaníliacukrot.
Egy tortaformát háztartási fóliával kibélelünk, és erre tesszük egy rétegben a babapiskótát. A babapiskótára rákanalazzuk a krémet, majd a banánt felkarikázzuk és egyenletesen elosszuk a krém felszínén, ezt addig rétegezünk, amíg a hozzávalók el nem fogynak. Ügyeljünk arra, hogy az utolsó réteg a tejszínes-tejfölös- vaníliacukros krém legyen.
A torta tetejét kakaóval megszórjuk, és egy éjszakára hűtőszekrénybe rakjuk, hogy megdermedjen.
DIÉTÁS PISKÓTATEKERCS KÉSZÍTÉSE: A diétás piskóta tésztához tojásokat kettéválasztjuk. A tojásfehérjét 2 evőkanál (4 dkg) édesítőszerrel kemény habbá verjük (akkor jó a hab, amik...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA kekszet késes aprítóban morzsásra zúzzuk. Hozzákeverjük a porcukrot, rácsavarjuk a citrom levét (ha szeretnénk, itt adhatunk hozzá kevés kókuszreszeléket is). Végül annyi mascarp...
Elkészítési idő: 10 Nehézség: KönnyűA lisztet a dagasztó tálba teszem. A közepébe fészket alakítok ki, amibe beleteszem a cukrot. Rámorzsolom az élesztőt és felöntöm a langyos tejjel. Hagyom, hogy 15 perc alatt fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKedves Felhasználónk, Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását. A recept l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű