¾ csésze kókuszolajra
– 6 kanál kakaóporra
– 2 kanál cukorjuhar szirupra
– 2 kanál vanília cukorra
– csipet sóra
A kókuszolajat egy edénybe fel kell olvasztani, majd az összes alapanyagot bele kell tenni. Jöhet egy alapos kevergetés. Az összekevert tésztából ezután egy kanál segítségével kis mennyiségeket vegyünk ki és rakjuk bele műanyag formákba, lehet például a jégkocka tartóba is tenni, majd mehetnek a fagyasztóba, vagy a hűtőbe, ahol 10–15 percig kell tárolni.
Ebben a receptben az a jó, hogy a kókuszolaj nagyszerűen serkenti az emésztést, ezért a házi csokink finomsága mellett még egészséges is.
A lapokat külön sütjük meg. A tojást kikeverjük a cukorral, sóval, citromhéjjal, darált mákkal, majd hozzákeverjük a szódaporral elvegyített lisztet és a tejfölt. Jól kikeverjük é...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: NehézRobotgéppel kezdjük habbá verni a tojásfehérjéket a citromlével, kanalazzuk hozzá (habverés közben) a cukrot. A kész habot forgassuk nagyon óvatosan össze a reszelt citromhéjjal, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa szeretnénk megajándékozni valakit, ez a keksz jó választás. Gyorsan elkészül és szuper finom. Elkészítés 1. Az alaptésztát 1 vaníliarúd kikapart belsejével és 1 citrom res...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA tészta annyira legyen puha, hogy ha a gyúródeszkán a tenyereddel szétnyomod akkor feltekerhető legyen. Ha kell víz mennyiségét minden esetben a liszt minősége határozza meg!...
Elkészítési idő: 1éjszaka+sütés Nehézség: Közepes