¾ csésze kókuszolajra
– 6 kanál kakaóporra
– 2 kanál cukorjuhar szirupra
– 2 kanál vanília cukorra
– csipet sóra
A kókuszolajat egy edénybe fel kell olvasztani, majd az összes alapanyagot bele kell tenni. Jöhet egy alapos kevergetés. Az összekevert tésztából ezután egy kanál segítségével kis mennyiségeket vegyünk ki és rakjuk bele műanyag formákba, lehet például a jégkocka tartóba is tenni, majd mehetnek a fagyasztóba, vagy a hűtőbe, ahol 10–15 percig kell tárolni.
Ebben a receptben az a jó, hogy a kókuszolaj nagyszerűen serkenti az emésztést, ezért a házi csokink finomsága mellett még egészséges is.
FELEMÁS PISKÓTA A tojássárgákat kikeverjük a cukorral .és a habot hozzá keverjük óvatosan kettévesszük és az egyik felébe bele-tesszük a kakaóport és 4 evőkanál lisztet a másik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat lábosba tesszük és forrás után lassú tűzön állandó kevergetés mellett 40-45 percig főzzük. A főzés végén - mikor megfelelően kemény az állaga - adjuk hozzá a vaníli...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk. Kis gombócokat formázunk villával formázzuk. 180 fokon sütjük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűPiskóta elkészítése: A tojásfehérjéket a cukorral keményre felvertem,hozzá adtam a tojássárgákat,jól kidolgoztam. A lisztet a sütőporral összekevertem és a masszába óvatosan be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű