vvvv
gggg
hhhh
A tejet felforraljuk, lehűtjük 40-50 fokra ( még meleg legyen, ne langyos) beleöntjük egy befőttes üvegbe, üvegekbe, belerakjuk a joghurtot , kefirt elkeverjük.Melegen tartjuk leg...
Elkészítési idő:Érdemes előre felvágni a hozzávalókat, így rögtön tudod porciózni a hagymát, a sonkát, a paprikát, a paradicsomot, a gombát, vagy ami még eszetekbe jut. Utána csak önts egy keveset...
Elkészítési idő:Európai fűszerkeverékek Kezdjük egyből a legnépszerűbb magyar ételízesítővel, a vegetával, ami tulajdonképpen nem más, mint szárított fűszerek, zöldségfélék és só keveréke. Egy...
Elkészítési idő:A töltelékkel kezdem, hogy legyen ideje langyosra hűlni. ♥Húsos töltelék. A vajat megolvasztom, majd a finomra vágott hagymát puhára párolom rajta. Hozzáadom a húst és nagy láng...
Elkészítési idő: