Lásd az Elkészítés - nél!
7 tojássárgáját 8 ek porcukorral kikavarjuk. Ebbe beleteszünk 5 ek lisztet, 2 ek kakaót, 1 cs sütőport, 1 dl étolajat és 7 tojás keményre vert habját. A masszát tepsibe öntve úgy sütjük, mint a piskótát.
Krém: ½ kg túró, 8 ek porcukor, 1 RAMA 2 cs. vaníliás cukor, csipet só.
Krém tetejére:
7 dl MIRINDA vagy FANTA szénsavas üdítő, 2 cs vaníliás pudingpor, 8 ek cukor felfőzzük, majd langyosra hűtjük és a krém tetejére kenjük.
ezeket összefőzzük krémesre.
Elkészítési idő:Kakaós laphoz a tojásokat szétválasztom, a fehérjét kemény habnak verem pici sóval. A sárgáját a cukorral, az olajjal és a vízzel kihabosítom, majd hozzászitálom a lisztet, kakaópo...
Elkészítési idő:A tésztához először összemelegítettem a margarint, a cukrokat, a mézet és a tejet, forrnia nem szabad! Amikor a cukor elolvadt, levettem a kislábost, hozzákevertem a tojást, kihűtö...
Elkészítési idő: 2-3 óra