Lásd az Elkészítés - nél!
7 tojássárgáját 8 ek porcukorral kikavarjuk. Ebbe beleteszünk 5 ek lisztet, 2 ek kakaót, 1 cs sütőport, 1 dl étolajat és 7 tojás keményre vert habját. A masszát tepsibe öntve úgy sütjük, mint a piskótát.
Krém: ½ kg túró, 8 ek porcukor, 1 RAMA 2 cs. vaníliás cukor, csipet só.
Krém tetejére:
7 dl MIRINDA vagy FANTA szénsavas üdítő, 2 cs vaníliás pudingpor, 8 ek cukor felfőzzük, majd langyosra hűtjük és a krém tetejére kenjük.
A pudinghoz hozzáadjuk a cukrot, felöntjük a tejjel és a megszokott módon megfőzzük. Kevesebb tejet használunk hozzá, így még vaníliásabb lesz az íze. Közben felverjük a habot. A p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a lisztet, a kristálycukrot, a sütőport és a holland kakaóport keverjük össze, majd morzsoljuk hozzá a vajat. Adjuk hozzá a tojást és a tejet, majd gyúrjuk össze. Osszu...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tészta hozzávalóit kikeverjük. eleinte elég morzsalékos, de amint a méz elolvad, szépen lehet majd nyújtani. 2 lapot sütünk belőle. A 3 csomag pudingport 9 dl tejben 3 tojás s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy edénybe tölts 3 dl vizet , sót , cukrot és forrald fel. Add hozzá a zsírt , ha teljesen felolvadt szórd bele a lisztet. Szüntelenül kevergetve addig főzd míg sima lesz, és az e...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: Közepes