Hozzávalók: 6 dl tej 2o dkg cukor 2 csomag vanília puding 25 dkg Ráma margarin 1 citrom reszelt héja és leve Elkészítés: A pudingot a cukorral és a tejjel a szokásos módon sűrűre főzzük, levesszük a tűzről, és időnként megkavargatva kihűtjük. A habosra kevert margarinnal egynemű krémmé keverjük, a citromlével és a héjjal ízesítjük. Tölteléknek is megfelel, és díszítésre is alkalmas.
Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
A lisztet, a zabpelyhet, a szódabikarbónát, a fahéjat és a xilitet összekeverjük egy tálba. Egy másik tálban tesszük a tojást, a tejfölt és az olvasztott vajat, habverővel simára...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA liszthez hozzáadjuk a cukrot,élesztőt,reszelt narancs héját,elkeverjük. Zsírral elmorzsoljuk,tojást hozzáadjuk és a langyos tejjel gyúrjuk össze,hagyjuk kb 30 percet pihenni. El...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA babapiskóták felét egy közepes méretű lekapcsolható oldalú sütőformába tesszük szorosan egymás mellé. A kávét és a rumot összekeverjük, a felét rákanalazzuk a piskótákra, a marad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű20 dkg cukrot 15 dkg vajjal habosra keverni és közbe 5 percnyi kavarás közbe adunk hozzá 4 tojás kemény habját és 1 késhegynyi pezsgőt, 2 vaníliás cukrot A vajat a cukorral habo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű