Hozzávalók: 6 dl tej 2o dkg cukor 2 csomag vanília puding 25 dkg Ráma margarin 1 citrom reszelt héja és leve Elkészítés: A pudingot a cukorral és a tejjel a szokásos módon sűrűre főzzük, levesszük a tűzről, és időnként megkavargatva kihűtjük. A habosra kevert margarinnal egynemű krémmé keverjük, a citromlével és a héjjal ízesítjük. Tölteléknek is megfelel, és díszítésre is alkalmas.
Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
A tészta készítés: A szalakálit tejben feloldjuk. A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval és a szalakális tejjel összegyúrjuk. Fél nyújtható puha tésztának kel...
Elkészítési idő:A tojássárgáját különválasztjuk a fehérjétöl és az összes hozzávalóval jól összekeverjük. Fél óráig pihentetjük és utána beledolgozzuk a kemény habbá fölvert tojás fehérjét. Aebles...
Elkészítési idő:Először a sütemény lapját kell elkészíteni. A tojásfehérjéből verjünk kemény habot, úgy, hogy hozzáadunk egy csipet sót, majd hozzákanalazzuk a cukrot. Mikor már jó kemény, szerre...
Elkészítési idő: