2 csésze friss eper
2 csésze vanilia fagylalt
2 csésze szénsavas ásványvíz
1 csésze ananász(kockára vágva)
Addig keverjük míg egyneművé válik.Hűtött pohárban tálaljuk.
A tojások sárgájához hozzáadjuk a cukrot és az eperbort, és egy elektromos keverővel habosra keverjük. Majd vízgőz fölött – fontos, hogy ne érjen bele az edény amiben a hab készül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vodka kivételével a hozzávalókat addig melegítjük, nem forraljuk, amíg a tejkaramella cukor feloldódik. Öntsük hozzá a vodkát és töltsük üvegekbe. Hűtőbe tároljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1/2 kg cukrot karamellizálunk,majd felöntjük vízzel, hozzáadjuk a többi cukrot és felforraljuk.A hársfavirágokat az üvegbe rakjuk ,a citrom karikával,és a citrom savval együtt.Majd...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézVan, aki szerint szuper cider lesz az egyszerűen bepalackozott, szobahőmérsékleten hagyott almaléből is néhány hét után, gyorsabb és biztonságosabb azonban, ha az almalevet egy nag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű