jat felszívódni,viszont,isteni kívül ropogós
belül omlós rudacskák lettek.(sütőben is készíthető,akkor megkenjük egy kis olivával)
Cheddar és chilis sajtszószt készítettem mártogatni.
A lisztet, a tojássárgáját, a cukrot és a sót a robotgép keverőtáljába tesszük. Belemorzsoljuk az élesztőt és ráöntjük a langyos tejet. Dagasztólapáttal ruganyos tésztát gyúrunk be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztben elkeverjük a sütőport és a sót, majd az olaj és a víz hozzáadásával tésztát kapunk. Gombócra formázzuk, becsomagoljuk egy fóliába és addig pihentetjük, amíg elkészül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLangyos tejből, cukorból élesztőből kovászt készítünk, hozzáadjuk a lisztet, sót, olvasztott vajat. Lágyabb tésztát gyúrunk.Amikor megkelt, kinyújtjuk és pohár segítségével korong...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű,A húst nagyobb kockákra vágjuk, és átmossuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, zsírban üvegesre pároljuk. Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük az őrölt paprikát, és felengedj...
Elkészítési idő: 1,10 óra Nehézség: Könnyű