1 kg liszt, 25 dkg sajt reszelve, 1 csomag margarin vagy zsír, 1 csomag sütőpor, 2 tojás, 1 tejföl vagy tej
Keksz sütőt fel forrósítjuk első használatnál kizsírozzuk, a tésztát jól kigyúrjuk és diónyi gombócokat készítünk, adagonként átfordítjuk.
A csokoládét a margarinnal gőz felett simára olvasztjuk. A száraz hozzávalókat eldolgozzuk, így a liszthez adjuk a sütőport, a gesztenyelisztet, a kakaóport, a sót, és a kekszből 6...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KözepesA cérnametéltet enyhén sós vízben főzd ki egy-két perc alatt, majd szűrd le, és keverd össze egy evőkanál olvasztott vajjal. A tojásokat válaszd ketté, a sárgáját dolgozd habosra a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLangyosítsd meg a tejet, add hozzá a cukrot és az élesztőt. Futtasd fel, azaz várd meg, míg megemelkedik. A lisztet szitáld egy tálba, add hozzá a megkelt élesztőt, az olvasztott v...
Elkészítési idő: 65 perc Nehézség: NehézLangyosítsd meg a tejet, adj hozzá egy evőkanál cukrot, majd morzsold bele az élesztőt. Futtasd fel, tehát várj körülbelül tíz percig, amíg jól megemelkedik. Öntsd az élesztőt a só...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű