-4-5 kisebb szelet kenyér
-6-7 dkg gépsonka
-2-3 tojás
-1/2 dl tej
-1 kk ételízesítő
-2 nagyobb csipet őrölt bors
-kevés zsiradék a sütésnek
--10 dkg reszel sajt
-2 kisebb paradicsom
-ha van medvehagyma ( nélküle is finom )
--A tojásokat kevés ételízesítővel, 1 csipet borssal és a tejjel felverjük, a gépsonkát apró darabokra vágjuk
--Egy közepes méretű serpenyőt kikenünk zsiradékkal vagy olajjal.
A kenyérszeletek a tojásba mártva belehelyezzük a serpenyőbe úgy, hogy azt kitöltse,
-egy konyhai műanyag lapáttal megfordítjuk a kenyereket amire ráöntjük a megmard tojást ,megrakjuk a a gépsonka kockákkal, paradicsom szeletkékkel + a reszelt sajttal, .
-egy fedővel lefedjük s ha a sajt kezd megolvadni levesszük a fedőt
-Megszórjuk apróra vágott medvehagymával
Laps tányérra csúsztatjuk ,szeleteljük ...nagyon finom
A joghurtot elkeverjük az olajjal, vagy az olvasztott, de kihűtött vajjal. Hozzáadjuk a sót, a cukrot és beleszitáljuk a lisztet, majd az élesztőt. Meggyúrjuk a tésztát, letakarjuk...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűA zellert meghámozzuk, feldaraboljuk, és éles késsel 2 mm vékony szeletekre vágjuk. A sütéshez 5 cm-es rétegben olajat forrósítunk 180 fokra egy nagy lábosban. Az olaj hőmérséklet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű