100 gr krémsajt
200 gr tejszín
50 gr porcukor
ha szükséges: 1 evk lékötő
A töltelékkel kezdem, hogy legyen ideje langyosra hűlni. ♥Húsos töltelék. A vajat megolvasztom, majd a finomra vágott hagymát puhára párolom rajta. Hozzáadom a húst és nagy láng...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesBabérlevél Népies neve: albertlevél, szagos levél, illatfaA legrégebben ismert és igen elterjedt fűszerek közé tartozik. Régen a dicsőség, győzelem és hírnév jelképe volt. F...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA keményre főzött tojásokat lereszeljük és tálba tesszük. Jöhet hozzá a többi hozzávaló. Margarinból annyi kell, hogy kenhető krémet kapjunk. Egy órára betesszük a hűtőbe, hogy a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy turmixgépbe beletöltünk minden hozzávalót, és alaposan kikeverjük. A húst ezzel a keverékkel összekeverjük, és kb. 1 órát állni hagyjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű