-fél zeller
- 2 nagy fehérrépa
-sajt
-lilahagyma
-medvehagyma
-só
-fokhagyma
-3 tojás
-zabpehely
Lereszeltem fél zellert, 2 nagy fehérrépát, sajtot, felvágtam egy lila hagymát, néhány levél medvehagymát, ízesítettem sóval, fokhagymával, ráütöttem 3 tojást és adtam hozzá néhány kanál zabpelyhet. Kicsit állni hagytam, majd kis halmokat szilikonos sütőpapírra lapítottam, és kb 180 fokos sütőben pirulásig sütöttem. Medvehagymás-sajtos natúr joghurtba mártogattuk. smile hangulatjel "
Egy tűzálló tálat kibélelünk alufóliával, megkenjük kevés olajjal, ráfektetjük a sajtot. A tetejét is lekenjük olajjal, majd a 200 fokos sütőbe toljuk. Addig sütjük, míg enyhe szín...
Elkészítési idő:A hozzávalókat felkockázzuk A hagymát megdinszteljük az olajon,hozzáöntjük a paprikákat,paradicsomot és,mint a lecsót főzzük. Ha nagyon sülne,kevés vizet tegyünk rá többször. M...
Elkészítési idő: Fél óraA krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, és annyi sós vízben, amennyi éppen ellepi, megfőzzük. Amikor már annyira puha, hogy szinte szétesik, elzárjuk alatta a lángot. A vizet leöntjü...
Elkészítési idő: 30 percA megpucolt édesburgonyát feldaraboljuk kisebb kockákra, és kb.15-20 perc alatt készre pároljuk. (Ehhez a legtökéletesebb egy párolóedény). Közben a héjától megszabadított vörö...
Elkészítési idő: