4o dkg makaróni
kb: 4o dkg csirkemell
1 fej hagyma
2 ek liszt
2 dl tejföl
3 tojás
1o dkg sajt
só
bors
pirospaprika
pici napraforgó olaj
zsemlemorzsa
paradicsomlé
A makarónit sós vízben kifőzzük.
Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet,
kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz.
Megszórjuk 2 csapott kanál liszttel és alaposan összekeverjük….majd beleöntjük a tejfölt.
A kifőtt makarónit, a tojásokat és a tejfölös húst összekeverjük és kivajazott
és morzsázott jénaiba öntjük.
A tetejére reszeljük a sajtot, kis vajat és mehet is a sütőbe.
Addig sütjük, míg a sajt szépen meg nem pirul. (180°C – középen kb: 35 – 40perc )
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral. Az almát mossuk meg, vágjuk vékony szeletekre. A brie sajtot is vágjuk szeletekre. A csirkemellfiléket...
Elkészítési idő: 25+25 perc Nehézség: KönnyűA csirkemell egyik felét felszúrom és belefűzöm a kolbászt, a másik felét felszeletelem és a szeleteket megkenem kenőmájassal és feltekerem, majd sütőben megsütöm
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemell filét vékony csíkokra vágjuk, majd megszórjuk a mexicói villámpáccal, összekeverjük, és 1-2 órát hűtőbe téve pácoljuk. 2. Az olajat felforrósítjuk, majd megfutt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz