Fél kg sertéshúst használtam vékonyan csíkozva,kicsit besóztam,borsoztam.2tojásti összekevertem fél mokkáskanál sóval,belenyomtam egy tömlős sajtkrémet és annyi lisztet,hogy sűrű palacsintat3szta szerű legyen.A húst nyakon öntöttem vele,jól összeforgattam és forró olajban kisütöttem Én sbudget sajtkrémet hasznàlok,sonkásat szeretjük leginkább..olcsójó
Fél kg sertéshúst használtam vékonyan csíkozva,kicsit besóztam,borsoztam.2tojásti összekevertem fél mokkáskanál sóval,belenyomtam egy tömlős sajtkrémet és annyi lisztet,hogy sűrű palacsintat3szta szerű legyen.A húst nyakon öntöttem vele,jól összeforgattam és forró olajban kisütöttem Én sbudget sajtkrémet hasznàlok,sonkásat szeretjük leginkább..olcsójó
1. A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. 2. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átra...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA szalonnát kockára vágom és kisütöm, majd kiveszem az edényből és a darált húshoz adom . A kisült szalonnazsírra dobom a kockára vágott hagymát és fokhagymát és üvegesre dinsztel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Sertéshúsból (jobb esetben e mellé bélszínből és borjúhúsból is) vágj kis szeletkéket, fűszerezd borssal, majoránnával és pirospaprikával, majd hagyd állni egy fél órát. 2....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A legjobb sült hús agyagedényben készül, puha, ugyanakkor pirosra sült, átjárják az ízek. 2. Érdemes befűszerezni egy nappal előbb, só, bors, valamilyen fűszerkeverék, most...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz