1 doboz Totu krém extra
2 dl Cocomas
ízlés szerint édesítő
pici vanília
1 evőkanál víz
Egy nagyobb csőrös edényben összekeverem ezeket és megy a habszifonba. 3-4 napig biztos őrzi ezt a formát, ízt.
1. A kiengedett tésztát lisztezett deszkán ketté osztjuk, és vékonyra kinyújtjuk. 2. Gáztepsibe helyezzük, villával kissé megszurkáljuk, majd 210 fokos, előmelegített sütőben m...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Felütjük a tojásokat, kicsit felverjük, majd hozzáadjuk a lisztet. 2. Apránként hígítjuk a tejjel és a vízzel, csipet sóval ízesítjük. 3.Az olajat is hozzáadjuk. 3. Forró ser...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tészta három negyedét lisztezett deszkán kinyújtjuk, tepsibe tesszük. A maradék tésztát félretesszük, mert majd rácsot csinálunk a krém tetejér...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA sárga piskótához a tojások sárgáját a cukorral alaposan kikeverjük, majd a fehérjét csipet sóval felverjük. A liszthez hozzáadjuk a sütőport és elkeverjük. A sárgákhoz felváltva...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Nehéz