Hozzávalók:
400 g túró,
200 ml tejföl,
1 ananász konzerv,
25 g zselatin,
1/2 doboz sűrített tej,
vanília ízlés szerint,
mazsola ízlés szerint.
A zselatint tegyük az ananászlébe, vízgőz felett melegítsük, amíg a zselatin teljesen felolvad. A túrót, a vaníliát, a sűrített tejet és a tejfölt keverjük össze robotgépben. A mazsolát mossuk meg meleg vízben, majd keverjük össze a felolvasztott zselatinnal és a túrós krémmel. Az így kapott keveréket tegyük formába és díszítsük ananász darabokkal. Tegyük a hűtőbe néhány órára, utána szeleteljük. Jó étvágyat!
1 . A lisztben elkeverem a cukrot és élesztőt, hozzáadom a többi hozzávalót is és a kézi mixer dagasztófejével dagasztom kb. 10 percig. (Lehet a kenyérsütőgép üstjében is dagaszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű30 dkg 50 %-os liszt, 2 kanál kakaópor, 1 kanál sütőpor, 12 dkg vaj, 15 dkg porcukor helyettesítő, 1 db tojás, 2 kanál tejföl. Begyúrjuk, ketté vesszük, felét kinyújtjuk és sütőpap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet,margarinnal összemorzsolom,beleteszem a sót,cukrot,sütőport a tojás sárgákat,tejfölt és összekavarom,gyúrom. Ha összeállt,fóliába teszem,fél órára a hűtőbe pihentetem....
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesElkészítés: A töltelékhez a szobahőmérsékletű vajat összekeverjük a cukorral hozzá adjuk a tojásokat, a rumot, a reszelt narancshéjat. Jól összekeverjük, majd bele forgatjuk az őrö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű