40 g Szafi Fitt Ch csökkentő (CH csökkentő lisztkeverék ITT!)
6 g Szafi Fitt zsírtalanított kókuszliszt (zsírtalanított kókuszliszt ITT!)
6 g tojáspor (tojásfehérjepor ITT!)
4 g Szafi Fitt útifűmaghéjliszt (útifűmaghéjliszt ITT!)
0,5 g szódabikarbóna (szódabikarbóna ITT!)
2 g himalája só (Himalaya só ITT!)
1 M-es tojás
2 db M-es tojásfehérje
100 g szobahőmérsékletű víz
Külön keverjük össze a száraz és a nedves hozzávalókat.
Ezután öntsük őket össze, keverjük, majd gyúrjuk át és pihentessük 5 percig a masszát.
Bambuszrostliszttel szórt felületen kissé gyúrjuk át, osszuk 2 részre, kör alakúra lapítsuk ki, hogy olyan formája legyen, mint a lángosnak.
Nekem nem volt tojásfehérje porom, ezért azt nem tettem bele, helyette 2 tojásfehérje helyett 3 nagy tojás fehérjét tettem bele és 100 g helyett csak 50 g vizet
A vajon megpirítjuk a fűszerrel meghintett májat, mindkét oldalán.Szükséges fedő hozzá, nehogy pattogjon! A végén sózzuk! A burgonyát megfőzzük sós vízben, majd áttörjük. Sózzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElőször mossuk meg és szeleteljük fel a vastagra a padlizsánt. Sózzuk meg mindenhol és hagyjuk állni legalább 20 percet. Addig morfondírozzunk el mondjuk az élet igazságtalanságain...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt 1,5 dl meleg vízben egy pici cukorral felfuttatjuk. A lisztet egy tálba szitáljuk, sózzuk, majd a felfuttatott élesztővel és a maradék vízzel rugalmas tésztává gyúrjuk...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűKészítsük elő egy 17 X 24 cm-es, magas peremű tepsit. Először az alsó piskótaréteget fogjuk előkészíteni. Ehhez tegyük egy tálba az eszpresszó kávét, és ízlésünk szerint ízesítsük...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes