...
...
A hagymát felszeletelem, megsózva cukorral, borssal, tárkonyecettel ízesítem, és végül ráöntöm a tejfölt. Fél órát állni hagyom, hogy az ízek jó összeérjenek. Ízlés szerint tehetün...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kuszkuszt egy tálba öntjük, megsózzuk, átkeverjük, és másfélszeres mennyiségű zubogó forró vízzel leöntjük, lefedjük, és 10 percre félretesszük, amíg a szemek megszívják magukat....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük. Mikor elkészült papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen olajos és hagyjuk kihűlni. A burgonyát felkockázzuk és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÍgy készült: 1. A csirkemellet két szeletre vágtam, hogy könnyebben átsüljön, besóztam, beborsoztam, pár percig állni hagytam. 2. Közben két kisebb salátás tál egyik oldalán elre...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű