Hozzávalók:
30 dkg liszt
1 csomag sütőpor
1 tojas
1 csipet so
2 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 kis pohár tejföl
pici rum
A hozzávalókat jól összegyúrjuk, majd nagyobb pogácsa szaggatóval kiszúrjuk. A közepét ujjal picit benyomjuk vagy a legkisebb pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, fejjel lefelé forró olajba tesszük és fedő alatt sütjük.
Nem lesz zsíros, gyorsan elkészül. Miközben az olajat melegítjük, kiszaggathatjuk a fánkokat.
Az almát megpucolom ,megreszelem és megdínsztelem a cukorral és fahéjjal. A hozzávalókat jól összegyúrom és 2 lapot nyújtok ,egyiket a tepszi aljára helyezem megszurkálom egy vi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni. 2. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk. 3. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez a...
Elkészítési idő: 30 p Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk, a tojássárgákat a cukorral fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a kakaóport. A keményre felvert tojásfehérjével lazítjuk. A tésztát vaja...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű