Hozzávalók:
30 dkg liszt
1 csomag sütőpor
1 tojas
1 csipet so
2 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 kis pohár tejföl
pici rum
A hozzávalókat jól összegyúrjuk, majd nagyobb pogácsa szaggatóval kiszúrjuk. A közepét ujjal picit benyomjuk vagy a legkisebb pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, fejjel lefelé forró olajba tesszük és fedő alatt sütjük.
Nem lesz zsíros, gyorsan elkészül. Miközben az olajat melegítjük, kiszaggathatjuk a fánkokat.
A tészta valamennyi hozzávalóját összekeverjük. Nedves kézzel, oldalán, alján sütőpapírral bélelt 25 x 25 cm-es formába nyomkodjuk. 150°C-ra előmelegített sütőben 8 perc alatt elős...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat kettéválasztjuk és a fehérjéből habot verünk. 2. A sárgáját habosra kavarjuk a cukorral és hozzáadjuk a lisztet, kakaót, sütőport is. 3. Beledolgozzuk a habo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent bele a robotgépbe. Ha összeállt a tészta, már nyújthatjuk is. A sütőt 170°-ra előmelegítjük. 10 percet sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta száraz összetevőit egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojást, a tojássárgáját, a zsírt, a tejfölt és a mézet és összegyúrjuk a masszát. Egy sütőpapírral kibélelt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű