1 pohár JOGHURT VAGY KEFÍR (joghurtos pohár a mérce)
2 pohár CUKOR (1 pohár szerintem elég)
3 pohár LISZT
3/4 pohár OLAJ
1 egész SÜTŐPOR
4 egész TOJÁS
1 üveg MAGOZOTT MEGGY vagy friss
A hozzávalókat összekeverjük és lisztezett tepsibe öntjük.
Kimagozott meggyel bőven megszórjuk.
Előmelegített sütőben sütjük tűpróbáig.
Nagyon finom félérett sárgabarackkal és szilvával is. Ezeket kisebb darabokra vagdossuk. Nem kell a gyümölcsöt lisztbe mártani.
1.A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és két részre osztjuk. 2.A pudingot az előírásnak megfelelően megfőzzük és a még forró pudinghoz keverjük a tejfölt, végül a meggyet is. 3.Az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-a margarint belemorzsoljuk a lisztbe -mindent összekeverünk -foliába tekerjük ,,,1 órára a hütőben pihentetjük a tésztát 1/2 cm vékonyra nyújtjuk lisztezett dezskán...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Könnyű♥TÉSZTA: A lisztet a margarinnal és a diónyi zsírral elmorzsoljuk, hozzáadjuk a sütőport, porcukrot, a tojásokat, a darált mandulát, a csipet sót, majd a tejet és összedolgozzuk.10...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítése: A darált kekszet egy tálba szórjuk, hozzáadjuk a porcukrot, a cappuccino port, a rumaromát, a megolvasztott margarint és a tejet. Alaposan összedolgozzuk. Egy ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű