• 30 dkg CHcsökkentett liszt/zabkorpa
• 50 dkg túró
• 12 dkg kókuszzsír
• 4 tojás
• fél liter kókusztej
• 1 fél citrom héja
• 1 csomag sütőpor
• 1 csomag vaníliás cukor
• 1 csipet só, édesítőszer
a mazsola opcionális.
A szárazanyagokat, tehát a sütőport, a lisztet, a vaníliás cukrot, a porcukorból 20 dekát és a sót keverd össze egy tálban! A tojásokat verd fel egy másikban, majd öntsd fel őket a tejjel. Végy elő egy tepsit, kend ki, majd szórd bele a lisztes keverék egyik felét. A túrót törd át egy szűrőn, reszeld hozzá a citrom héját is. Ezután ezt a keveréket egyengesd el a tepsiben, majd szórd rá a maradék lisztet. A tojásos mixszel öntsd nyakon az egészet, a maradék kókuszzsírt is morzsold rá, majd hagyd 15-20 percig pihenni. Melegítsd elő a sütőt 150 fokra, majd ha eleget pihent, akkor told be, és süsd készre, kb. háromnegyed óra alatt.
NEM PALEO
A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral, kakaóval, hozzáadjuk a vizet, az olajat. A lisztet és a sütőport is beletesszük, majd a habot hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 1 óraA tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütünk kétszer, 30 × 40 cm-es tepsiben. A krémhez a pudingot a tejel felfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínhabot keményre verjük. A margarint és...
Elkészítési idő:Tejben elkeverjük a lisztet és sűrűre főzzük. A cukrot felolvasztjuk, beleöntjük a kávét, összefőzzük. A kettőt összekeverjük, majd ha langyosra hűl hozzáadjuk a habosított marga...
Elkészítési idő: