..
..
A tésztához szétválasztjuk a tojásokat, a sárgáját kihabosítjuk a cukorral. Hozzáadjuk az olajat, és csomómentesre dolgozzuk a kapott masszát. A sütőport és a lisztet összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kimagozott és rumban megáztatott meggyet belekeverjük a gesztenyepürébe, hozzáadjuk a darált diót és a zsemlemorzsát. A rétestésztát kitekerem, vajjal meglocsolom, majd ráhalmoz...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesElkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy 20×30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral és a tésztát belenyújtjuk. A középső réteghez a pudingport, a tejjel és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGyártás menete: A 8 tojás fehérjét kemény habbá verem, hozzáadom a 40 dkg cukrot (lassanként), ehhez adom a 40 dkg őrölt dióbelet és a prézlit. Két részre osztom, tepsi hátán 2 lap...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz