Családireceptkönyv.hu

Őszibarack leves


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


őszibarack

Elkészítés:



• 1 kg őszibarack felvágni, 5 ek cukor, vaníliás cukor, 0,5 l víz, 0,5 l fehérbor, szegfűszeg,
• negyed órát főzni, hogy forrjon,
• tűzről le, 1 doboz tejfölbe 2 tojás sárgája, egyet rottyan, lehűteni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar panír
panír

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erzsi
Brownie sült meggyel
Brownie sült meggyel

A sült meggy nem áztatja el a tésztát, intenzív az íze és a tökéletes brownie tésztát a mennyekbe emeli. Télen-nyáron süthető. Először a meggyet kicsit ki kell szárítani, hogy ne...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar kastély torta
kastély torta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dini
Házi édes csoki/vanília krém
Házi édes csoki/vanília krém

a lisztet aranysárgára pirítsuk száraz edénybe,a tojások sárgáját a cukorral és a margarinnal habosra keverjük,majd lassan hozzá adjuk a lisztet és a tejet.amikor össze állt még kb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk