kenyér
sajt
tojás
szalámi
A tésztához valókat bedagasztjuk egy robotgéppel vagy kézzel, majd hűtőbe tesszük 1 napra. Másnap felezzük meg a tésztát, és tegyük el egy másik sütihez a felét. Nyújtsuk ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket (ha befőttet használunk, akkor levével együtt) kb. 2,5 liter vízben feltesszük főni. Belerakjuk a citromot, sót, cukrot és a fűszereket. Ne főzzük túl a gyümölcsöket...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA gyümölcsleveket összeöntjük, a tejszínt belekeverjük, apránként beleszórjuk a pudingport (ha nem akarjuk túl sűrűre, nem kell mindet) és simára keverjük. A barackot apróra vágj...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűAz uborkát lereszeljük egy nagyobb lyukú reszelőn, hozzáöntjük a fokhagymás, kapros joghurtot, végül a vizet. Tetszés szerint tehetünk bele borsot, kis citromlevet, sőt az ínyencek...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű