1 üveg meggybefőtt
1 doboz ananász konzerv
mokkás kanál őrölt fahéj
csipet só
5 -6 db szegfűszeg
3 ek. cukor
1/2 liter tej
1/2 vaníliás pudingpor
citromkarikák
Kell hozzá egy üveg meggybefőtt és 1 doboz ananász konzerv. Fazékba öntjük, majd kb. 0,8 liter vizet öntünk rá.
Egy csipet sót teszünk bele, és egy mokkás kanál őrölt fahéjat, 5 – 6 db szegfűszeget, 3 evőkanál cukrot.
Amíg fő kb. fél liter tejben ½ csomag vaníliás puding port elkeverünk. Ezt a leves forrása után beleöntjük a fazékba és összefőzzük. Citromkarikákkal ízesítjük.
Hidegen a legfinomabb!
Hasonló: http://www.kepesrecepttar.hu/readarticle.php?article_id=128
Kell hozzá egy üveg meggybefőtt és 1 doboz ananász konzerv. Fazékba öntjük, majd kb. 0,8 liter vizet öntünk rá. Egy csipet sót teszünk bele, és egy mokkás kanál őrölt fahéjat, 5 –...
Elkészítési idő: 35Borsós csirkepörkölt: Felteszek egy pörkölt alapot: Hagyma legyen alatta bőven, hiszen attól van szaftja. Olajon a hagymát megdinsztelem teszek bele szinespaprikát, 1 zöldpaprik...
Elkészítési idő: