- 25 dkg spárga (lehet vegyesen)
- 3 főtt tojás
- 2 szál újhagyma
- 1 kis gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál mustár
- 3 evőkanál majonéz
- 3 evőkanál joghurt
- só, bors
A tojásokat keményre főzzük, kockára vágjuk. A spárgát megtisztítjuk, cukros-sós vízben puhára főzzük, majd ezt is összevágjuk. A hagymát szintén felkarikázzuk.
A majonézt egy evőkanál mustárral elkeverjük, hozzákeverjük a joghurtot, sózzuk, borsozzuk, belereszeljük a fokhagymát is. Végül hozzáadjuk a tojást, a hagymát és a spárgát. Egy órára a hűtőbe tesszük - és fogyasztható is!
Elkészítés : a lencsét sós, babérleveles vízben főzzük meg. A virsliket főzzük meg, és vágjuk karikára, az újhagymát, vagy a póréhagymát szintén karikázzuk fel. A majonézt kever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát alaposan megmosom. A kígyót nem, de a fürtöset meghámozom, majd besózom. Én nem csavarom ki, hogy ettől legyen leve, ezért kevésbé sózom. A fokhagymát jó apróra vágom,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent alaposan összekeverni. Görög sajttal lehet még kiegészíteni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, majd felszeleteljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vagdossuk, ráöntjük a citromlevet és hozzáadjuk a tojásokhoz. A joghurtot, a tejfölt, a mustárt és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű