Birka hús
Zsir v. Olaj
Hagyma
Fokhagyma
Viz
Paradicsom
Paprika
Szines paprika
Bors
Só
Majoranna
Babér levél
Paprika krém ( mi azt is tettünk bele)
Krumpli
Alágyújtunk a bográcsnak, a zsírt felolvasztjuk és üvegesre pirítjuk rajta a vöröshagymát.( Mi hozzá adtuk a fokhagymát is)
Rárakjuk a színhúst, kevergetés mellett fehéredésig pirítjuk.
A tűzről levéve belekeverjük az őrölt fűszerpaprikát és a fűszereket.
Annyi vizet öntünk rá, hogy teljesen ellepje, és visszatesszük a tűzre.
Szükség szerint az elforrt vizet mindig pótoljuk.
Amikor a hús már majdnem teljesen puha, izlés szerint készre fűszerezzük és sózzuk.
Főtt krumplival és Savanyúsággal tálaljuk.
Vörösbort is lehet bele tenni.
Ezt követően tetszés szerint a nyársra sorakoztattam. Csak arra ügyeltem, hogy a krumpli mellé szalonna vagy kolbász kerüljön. Végül a megmaradt páclével átkentem az egészet és kö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVégy egy üres üveget, meg egy tölcsért. Öntsd bele az ánizst, keveset vagy jó sokat, majd tölts rá jófajta házipáleszt.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA hagymát és a fokhagymát apróra vágom és megdinsztelem, majd az összes hozzávalóval együtt egy nagy tálban kézzel jól összekeverem. Kis pihentetés után apró golyókat formázunk, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű