1-2 db birsalma
1 l víz
eritrit vagy méz ízlés szerint
A repect nagyon egyszerű, a vízben a megtisztított birsalma kockákat feltesszük főni, és addig főzzük, míg az almakockák meg nem főnek.
Ezután bögrébe töltjük, és ízlés szerint édesítjük.
Téli időszakban nagyon szeretjük inni, pici gyerekeknek is lehet adni.
• A marhahúst vágd ketté, kenegesd be a zsírral, azután szórd meg a két oldalát borsikafűvel és borssal. Vékony fűszerkérget képezz rá, majd tedd mindkét darabot egy-egy sütőpapírd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet forgasd bele a fűszerkeverékbe, és felforrósított serpenyőben, kókuszzsíron pirítsd meg. Ízlés szerint sózd és borsozd a végén.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mandulát és ha szárazabb, akkor a datolyát is előző este beáztatjuk. Másnap annyi a dolgunk csupán, hogy a torta alapjához valókat turmixgépben vagy késes aprítóban masszává dolg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• Az átmosott, lecsepegtetett levesaprólékot tedd fel főni egy nagy levesesfazékban közepes lángon, bőséges vízben. • Ha felforrt, és van habja, azt szedd le róla, és tedd bele a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz