menu

Családireceptkönyv.hu

Birsalma Tea


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1-2 db birsalma
1 l víz
eritrit vagy méz ízlés szerint

Elkészítés:


A repect nagyon egyszerű, a vízben a megtisztított birsalma kockákat feltesszük főni, és addig főzzük, míg az almakockák meg nem főnek.
Ezután bögrébe töltjük, és ízlés szerint édesítjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Téli időszakban nagyon szeretjük inni, pici gyerekeknek is lehet adni.

Birsalma Tea

Kinek a kedvence ez a recept?


Ilona
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok, Paleolit,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Vaníliás puding goji bogyóval
Vaníliás puding goji bogyóval

Egy lábasban forrald össze a hozzávalókat a zselatin kivételével. Hűtsd le a keveréket, és amikor langyos, keverd benne csomómentesre a zselatinport is. Töltsd kisebb formákba v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Céklasaláta
Céklasaláta

Hámozd meg a céklát, mosd meg és szabadítsd meg a magházától az almát, majd vágd őket nagyobb darabokra, és aprítógépben daráld durvára. Az egyik narancsot tisztítsd meg, majd ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Paleo Sangría
Paleo Sangría

Készítsd elő a gyümölcsöket a receptben leírtak alapján. A borban oldd fel az eritritet, és töltsd egy kancsóba. Add hozzá a gyümölcsleveket és –darabokat, keverd össze, majd tölt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Serpenyős darált húsos egytálétel
Serpenyős darált húsos egytálétel

Készítsd elő a hozzávalókat a fentiek szerint. Egy nagyobb serpenyőben forrósítsd fel a zsírt, és párold meg rajta a lilahagymát, majd keverd hozzá a fokhagymát is. Mehet a hagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk