Családireceptkönyv.hu

Birsalma Tea


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1-2 db birsalma
1 l víz
eritrit vagy méz ízlés szerint

Elkészítés:


A repect nagyon egyszerű, a vízben a megtisztított birsalma kockákat feltesszük főni, és addig főzzük, míg az almakockák meg nem főnek.
Ezután bögrébe töltjük, és ízlés szerint édesítjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Téli időszakban nagyon szeretjük inni, pici gyerekeknek is lehet adni.

Birsalma Tea

Kinek a kedvence ez a recept?


Ilona
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Italok, Paleolit,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Omlós marhapecsenye-batyuk (Posta Renata)
Omlós marhapecsenye-batyuk (Posta Renata)

• A marhahúst vágd ketté, kenegesd be a zsírral, azután szórd meg a két oldalát borsikafűvel és borssal. Vékony fűszerkérget képezz rá, majd tedd mindkét darabot egy-egy sütőpapírd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Hatfűszeres csirkemell
Hatfűszeres csirkemell

A csirkemellet forgasd bele a fűszerkeverékbe, és felforrósított serpenyőben, kókuszzsíron pirítsd meg. Ízlés szerint sózd és borsozd a végén.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
10 perces csokitorta (paleo)
10 perces csokitorta (paleo)

A mandulát és ha szárazabb, akkor a datolyát is előző este beáztatjuk. Másnap annyi a dolgunk csupán, hogy a torta alapjához valókat turmixgépben vagy késes aprítóban masszává dolg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Csirkehúsleves alaprecept
Csirkehúsleves alaprecept

• Az átmosott, lecsepegtetett levesaprólékot tedd fel főni egy nagy levesesfazékban közepes lángon, bőséges vízben. • Ha felforrt, és van habja, azt szedd le róla, és tedd bele a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk