menu

Családireceptkönyv.hu

Birsalma Tea


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1-2 db birsalma
1 l víz
eritrit vagy méz ízlés szerint

Elkészítés:


A repect nagyon egyszerű, a vízben a megtisztított birsalma kockákat feltesszük főni, és addig főzzük, míg az almakockák meg nem főnek.
Ezután bögrébe töltjük, és ízlés szerint édesítjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Téli időszakban nagyon szeretjük inni, pici gyerekeknek is lehet adni.

Birsalma Tea

Kinek a kedvence ez a recept?


Ilona
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok, Paleolit,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Narancsos datolya-karamellás nyers torta
Narancsos datolya-karamellás nyers torta

A hozzávalókat egy aprítógépben összeaprítjuk. Egy kissé ragadós masszát kell kapjunk, ezt egy folpack-al kibélelt tortaforma aljában szétnyomkodjuk és betesszük a mélyhűtőbe. A k...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Omlós marhapecsenye-batyuk (Posta Renata)
Omlós marhapecsenye-batyuk (Posta Renata)

• A marhahúst vágd ketté, kenegesd be a zsírral, azután szórd meg a két oldalát borsikafűvel és borssal. Vékony fűszerkérget képezz rá, majd tedd mindkét darabot egy-egy sütőpapírd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Hatfűszeres csirkemell
Hatfűszeres csirkemell

A csirkemellet forgasd bele a fűszerkeverékbe, és felforrósított serpenyőben, kókuszzsíron pirítsd meg. Ízlés szerint sózd és borsozd a végén.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Mákos-málnás pite
Mákos-málnás pite

Verd fel a tojásokat. A mákot keverd össze az eritrittel, a megmosott, lecsöpögtetett málnával és az apró kockára vágott citromhéjjal (vagy olajjal), majd add hozzá a vizet. Simít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk