4 zsemle,
3 tojás,
bors,
piros arany,
ételízesítő,
hagyma,
petrezselyem.
Töltelékhez 4db tejben áztatott zsemlét használtam. Hozzá adtam 3 db felvert tojást, kis őrölt borsot, kevés piros aranyat, ételízesítőt, dinsztelt hagymát, és jó sok petrezselyem zöldjét apróra vágva (persze ha akarunk, tehetünk bele még apróra vágott csirkemájat és gombát is).
Ezt a masszát muffin sütőbe raktam, és megsütöttem.
A lila édesburgonyákat meghámozzuk, kockákra vágjuk, és puhára főzzük, majd krumplinyomóval összetörjük. Ha kihűlt a batáta, a liszttel és a tojással tésztát gyúrunk belőle. Csík...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű1. A burgonyákat héjában megfőzzük, megpucoljuk és hosszában kettévágjuk. 2. A töltelékhez összekeverjük a krémsajtot, a tojássárgát, a darált sonkát, és a gulyáskrémet. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat sós vízben kockákra vágva megfőzzük. Ha megfőtt, picit kihűtjük, krumplinyomóval áttörjük. Lisztet, zsírt, sót,őrölt borsot, tojást teszünk hozzá, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA káposztát gyaluljuk le, a hagymát kockázzuk fel. A hagymát megpároljuk a zsiradékon, majd rácsorgatjuk a mézet és hagyjuk, hogy egy kicsit karamellizálódjon. Ezt követően rád...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű