2 nagy fej hagyma
liszt, tojás, zsemlemorzsa
olaj
Vastagabb karikára vágom a hagymát é bepanírozom
Már most állítsuk rá az agyunkat, hogy az íze más lesz, az állaga más lesz, a külseje más lesz, de a végén szerelmesek leszünk, ha pedig nem, akkor lehet, hogy nem ő az igazi. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat közepes fokozaton lazítsuk fel. A porcukrot lassan adagoljuk hozzá, lassú fokozaton keverjük. Annyi cukor kell hozzá, hogy kemény, masszív állagot kapjunk. Keverjük hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. változat elkészítése: A száraz csicseriborsót már két nappal az elkészítés előtt áztassuk be friss, hideg vízben. Főzés előtt öntsük le róla az áztatóvizet és újra friss vizet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott rizsből, a vaníliás cukorral, vajjal citrom levével, mazsolával tejberizst főzök. A tojások sárgáját kb. 10 dkg, porcukorral kikeverem. A fehérjét egy csipet sóval k...
Elkészítési idő: 1,5-óra Nehézség: Közepes