1 liter tej,3csg puding(vaniliás nálam),ételfesték,20 deka cukor!főzzük! hűtjük...20deka vajat bele keverünk,és kész
Megjegyzés: a tölteléket fahéj nélkül kevés citrom levével és reszelt citromhéjjal is elkészíthetjük,így világos marad. Jó étvágyat! Kiegészítés:a töltelékhez 10 db nagyobb méret...
Elkészítési idő: 45perc Nehézség: KönnyűHagyja a vajat szobahőmérsékleten körülbelül egy órán át, vagy amíg puha tapintású, de ne habozzon. A vajat, a sót, a cukrot, a vaníliát kézi keverővel keverjük össze kis vagy köze...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat átszitálom, majd hozzáadom az olvasztott margarint és a tojásokat. Alaposan összedolgozom, 4 egyforma részre osztom, kicsit hűtőben pihentetem (így majd könny...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet megsózzuk, azután a margarinnal eldörzsöljük,majd hozzáadjuk a cukrot, citromhéjat, fahéjat, törté szegfűszeget. Nyújtófával jól összekeverjük, majd a középére egy mélyed...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű