- 200 gramm darált mák (1 bögre)
- 1 bögre (250ml) porcukor (kevesebbet szoktam)
- 1 bögre liszt
- 2,5 dl tej
- 1 db tojás
- 1 csipet só
- 2 evőkanál napraforgó olaj
- 1 teáskanál sütőpor
1. A tojást a cukorral habosra keverjük
2. Apránként hozzáadjuk a többi hozzávalót
3. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük
4. 170 fokon alsó-felső sütésen, 50 perc alatt megsütjük
1. A Mascarpone-t, a vajat és a lisztet sima tésztává gyúrjuk, majd éjszakára, vagy legalább másfél órára hűtőbe tesszük. 2. Ezután négy gombócot csinálunk a tésztából. 3. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást kikeverjük a cukorral. A többi hozzávalót is hozzáöntjük és jól összekeverjük. Kiolajozott lisztezett tepsibe megsütjük. 180 C fokon kb 25 perc alatt. Közben megfőzzük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A cukrokat a tojásokkal habosra kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a mézeskalácsfűszert a diót, és az olajat, majd homogénné keverjük. 2. Végül hozzáforgatjuk a re...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A cukrokat a tojásokkal habosra kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a mézeskalácsfűszert a diót, és az olajat, majd homogénné keverjük. 2. Végül hozzáforgatjuk a re...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű