1 édesburgonya
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál friss rozmaring, apróra vágott
1 teáskanál só
1 teáskanál bors
A görög joghurt metélőhagyma dip:
1 csésze sima joghurt görög
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál metélőhagyma
¼ teáskanál só
¼ teáskanál bors
Melegítsük elő a sütőt 425 ° F / 220 ° C.
2. Vágja édesburgonya be krumpli és összekapcsolják egy nagy tál olívaolaj, rozmaring, só, bors.
3. Helyezzük egy rétegben egy tepsibe bélelt pergamenre. Süssük 20-25 percig, essek felénél.
4. Készítsen dip míg krumpli sütés. Keverjük össze az összes dip hozzávalókat egy kis tálban, majd tegye félre a hűtőbe, amíg készen áll a használatra.
5. Jó szórakozást!
Az élesztőt futtassuk fel a cukros meleg tejben. Majd valamennyi hozzávalót alaposan gyúrjuk össze, és dagasszuk géppel vagy akár kézzel pár percet. Ha ezzel megvagyunk, takarj...
Elkészítési idő:A tojásokat megfőzzük, megtisztítjuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a vajat, a krémsajtot, mustárral, sóval, finomra vágott turbolyával fűszerezzük. A kenyérszele...
Elkészítési idő: