1 édesburgonya
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál friss rozmaring, apróra vágott
1 teáskanál só
1 teáskanál bors
A görög joghurt metélőhagyma dip:
1 csésze sima joghurt görög
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál metélőhagyma
¼ teáskanál só
¼ teáskanál bors
Melegítsük elő a sütőt 425 ° F / 220 ° C.
2. Vágja édesburgonya be krumpli és összekapcsolják egy nagy tál olívaolaj, rozmaring, só, bors.
3. Helyezzük egy rétegben egy tepsibe bélelt pergamenre. Süssük 20-25 percig, essek felénél.
4. Készítsen dip míg krumpli sütés. Keverjük össze az összes dip hozzávalókat egy kis tálban, majd tegye félre a hűtőbe, amíg készen áll a használatra.
5. Jó szórakozást!
Tálba öntjük a langyos tejet, hozzáadjuk a kristálycukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, majd elkeverjük benne. Tálba tesszük a lisztet és hozzáöntjük a tejes masszát, az olvastott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgákat kikeverjük cukorral, vaniliás cukorral, sóval, fahéjjal, citromhéjjal és a szegfüszeggel, hozzákeverjük a tejfölt és a tejet. Beleteszünk tetszés szerint gyümölcsök...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: a tésztát és a rózsáira szedett brokkolit külön-külön fazékban, forrásban lévő, bő, sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és félretesszük. A kockára vágott vörös-hagy...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük, jól kidagasztjuk. (Rábízhatjuk a kenyérsütőre is.) Duplájára kelesztjük. Ujjnyi vastagra kinyújtjuk, megkenjük olvasztott vajjal. Két ujjnyi csíkoka...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes