20 dkg liszt
15 dkg rama
1 cs. sütőpor
2 tojás
20 dkg cukor
csipet só
alma
Az almákat meghámozuk és cikkekre vágjuk. Az alma cikkeket a tepsi aljàra szép sorba lepakoljuk. A tészta hozzâvalòit összekeverjük és az almákra öntjük. 200 fokon megsütjük és fagyival tálaljuk.
Amestecați făina, praful de copt și sarea. Bateți untul moale și zahărul cu ajutorul mixerului. Adăugați apoi oul, vanilia și sucul de lămâie și continuați să mixați încă 20-30 de...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet tegyük késes aprítóba és járassuk addig, amíg morzsás nem lesz. Nem baj, ha maradnak benne nagyobb darabok. Ha nincs késes aprítónk, akkor tegyük egy zacskóba a kekszet é...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA búza finomlisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a kisebb kockákra vágott puha, szobahős vajat vagy margarint, hozzáadjuk a porcukrot, csipet sót, tojást, majd sima állagú tésztát gyúru...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához a hozzávalókat összekeverjük, és alufólián kinyújtjuk. 2. A gesztenyemasszát villával összetöröm, és a többi hozzávalókkal összekeverem, és rákenem a tésztára, é...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz