20 dkg liszt
15 dkg rama
1 cs. sütőpor
2 tojás
20 dkg cukor
csipet só
alma
Az almákat meghámozuk és cikkekre vágjuk. Az alma cikkeket a tepsi aljàra szép sorba lepakoljuk. A tészta hozzâvalòit összekeverjük és az almákra öntjük. 200 fokon megsütjük és fagyival tálaljuk.
A hozzávalókból gyönge tésztát kapunk, lisztezett deszkán pogácsának szaggatjuk és sütés után lekvárral összeragasztjuk.
Elkészítési idő:A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra. A 4 tojást a cukorral a robotgép habverőjével a legmagasabb fokozaton felverjük, (legalább 10 perc) a tál oldalán óvatosan belecsurgatjuk az olajat...
Elkészítési idő:A tésztához valókat egy tálba rakjuk és összegyúrjuk, majd margarinnal kikent mandula sütőformába nyomkodjuk. Előmelegített sütőben 8-10 perc alatt 200 fokon megsütjük őket. (Érdem...
Elkészítési idő: