bodzaszörp
zöld almalé
1/2 citrom leve
ásványvíz
jégkocka
Összekeverjük a bodzaszörpöt a zöld alma- és a citromlével, felöntjük ásványvízzel, és jégkockával tálaljuk.
A vörösbort és az áfonyalevet az egyik narancs kifacsart levével, valamint a szegfűszeggel együtt melegíteni kezdjük. Közben a hosszában kettévágott vaníliarudat is beletesszük....
Elkészítési idő:A csokoládét apró darabokra törjük, hozzáöntjük a tejszínt és 1,5 dl tejet. Alacsony hőmérsékleten elkezdjük melegíteni. Folyamatosan kevergetve melegítjük, amíg...
Elkészítési idő:A bor és az almalé keverékéhez hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget, a csillagánizst és egy fél narancs héját. Ezt követően belekanalazzuk a mézet, és forráspontig melegítjük, de f...
Elkészítési idő: