Egy nagyobb tálba teszünk, 1 dl vizet, 3 evőkanál kakaóport, 5 evőkanál cukrot, 1 Rama margarint elkockázva, 1 cs. vaníliás cukrot, 1 evőkanál zselatint
Egy nagyobb tálba teszünk, 1 dl vizet, 3 evőkanál kakaóport, 5 evőkanál cukrot, 1 Rama margarint elkockázva, 1 cs. vaníliás cukrot, 1 evőkanál zselatint.Addig főzzük, amíg a margarin elolvad (pár perc).
A tűzről levesszük, hozzáadunk 2 tasak Turista tejport és 1 tasak puffasztott rizst
Folpackkal kibélelt őzgerinc vagy más formába tesszük, a tetejét is betakarjuk, kihűlés után szeleteljük.
A fóliát hagyjuk végig rajta, hogy ne száradjon ki később se.
A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd minden mást egymás után beleteszünk. Kibéleljük vagy kikenjük a tepsit, beleöntjük a tésztát, a tetejére rádobáljuk a meggyet (ha befőtt,...
Elkészítési idő: 20 perc sütési Nehézség: KönnyűElőször a száraz alapanyagokat a lisztet, porcukrot, vaníliás cukrot, sütőport összekeverjük, majd a felmelegített vajat is hozzáadjuk. Végül a tojássárgát, és jól összedolgozzuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejből, cukorból, a margarin feléből és a tojássárgából öntetet készítek, amibe a felszeletelt zsemléket beáztatom. Az almákat kicsumázom, felkarikázom, fezhéjjal ízesítem. A mar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tepsinket vajjal kenjük ki.A két fajta kekszet daráljuk le a diót törjük durvára,vagy darálva is hozzáadhatjuk majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot keverjük össze .A vajat olvasszu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű