1 kisebb sárgadinnye
3-4 evőkanál porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1/2 l édes fehérbor
1/2 l édes pezsgő
1/2 l édes pezsgő
1/2 l szénsavas ásványvíz
1/2 dl fehér rum
mentalevelek
jégkocka
A gyümölcs héját és magját eltávolítjuk, a gyümölcshúst felkockázzuk. A dinnyekockákat megszórjuk a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd felöntjük a borral, meglocsoljuk a rummal és 2-3 órán át hűtjük.
A pezsgőt, az ásványvizet, a mentalevelet és a jégkockát közvetlenül fogyasztás előtt adjuk hozzá.
A tejszín felét felmelegítettem, bele a cappucino por és a cukor, simára kevertem, maradék tejszín, ezután vanília aroma, sűrített tej és lassan hozzáadtam a rumot. Üvegbe tölteni...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A fagyasztott erdei gyümölcsöt, banánt és növényi tejet krémesre turmixoljuk. Ha szükséges, adhatunk hozzá még egy kis növényi tejet. 2. Friss gyümölcsökkel és magvakkal tála...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA víz felét forraljuk fel, majd tegyük bele a szárított levendulát és a mézet, párszor kavargassuk meg, majd hagyjuk állni 20 percig. Szűrjük le a keveréket, majd öntsük át egy nag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virágokat egy nagy üvegedény aljába helyezem, és hozzáadom a felkarikázott citromot, és a citromsavat. A vizet a cukorral együtt addig melegítem, míg a cukor teljesen feloldódik,...
Elkészítési idő: 5 nap Nehézség: Könnyű