1 kg csontozott sertéstarja
1 hagyma
2 paprika
1 paradicsom
1 dl sör
1 teáskanálnyi őrölt csili
só, bors
A húst nagy szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és egy tepsibe tesszük. A zöldségeket megtisztítjuk és apró darabokra vagdossuk, hozzákeverjük a fűszereket és a bort, 4-5 kanál olajat is belekeverünk és a húsokra halmozzuk. 180 fokos sütőben 40 percen át sütjük, időközben megforgatjuk, hogy minden oldala megsüljön.
1. A csülökhúst felkockázzuk. 2. A vöröshagymát apróra felvágjuk, és az olajon üvegesre pirítjuk. 3. Lehúzzuk a tűzről az edényt, hozzáadjuk a pirospaprikát, és beletesszük a hú...
Elkészítési idő: 1.5-2 óra Nehézség: KözepesA sertéshúst megmossuk, majd hat szeletre vágjuk és kiklopfoljuk. Két evőkanál olívaolajba belekeverjük a zúzott fokhagymát, majd a sót és a borsot. Ezzel átkenjük a hússzeleteket...
Elkészítési idő: 40-50 perc Nehézség: KönnyűA zsemlét vagy kenyeret beáztatjuk langyos vízbe. A hagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, a zsírban üvegesre pároljuk. A darált húsba beletesszük a kinyomkodott zsemlét, a h...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA kis fej kockázott vöröshagymát olajon puhára dinszteljük, hozzáadjuk a reszelt sárgarépát és cukkinit, a zúzott fokhagymát. A zöldségeket 5 percig pároljuk, majd beletesszük a fe...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű