-A rózsaszín réteghez:
- 0,5 l tej
- 4 evőkanál gríz
- 2 evőkanál eper ízű pudingpor
- 3 evőkanál cukor
A fehér réteghez:
- 0,5 l tej
- 5 evőkanál gríz
- 3 evőkanál cukor
- kis citromlé
A barna réteghez:
- 0,5 l tej
- 5 evőkanál gríz
- 3 evőkanál cukor
- pici kakaó
Tetejére:
- tetszés szerint gyümölcs
- 2 kis tasak zselatin por
Előkészítek egy kapcsos tortaformát.
Külön- külön megfőzőm a grízeket és lerétegelem.
A tetejét tetszés szerint gyümölccsel díszítem ,megfőzőm a zselatint és ráöntöm.
Hidegen szeletelem.
A kapcsos tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral. A hozzávalókból elkészítjük a piskótatésztát, gyors mozdulattal a formába simítjuk és légkeveréses üzemmódban 160°C-ra előmelegí...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes150 gr porcukrot egy fél margarinnal (125 gr) és a vaníliás cukorral kikeverjük. 1/2 kg túrót elkeverjük a leszűrt gyümölcs konzervvel,majd hozzákeverjük a margarinos krémhez....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlmás-krémes torta A meghámozott almát nyolcadoljuk, és megszórjuk a fahéjjal. A vajat a cukorral meg a tojással habosra keverjük, hozzáadjuk a vaníliát, a tejet, majd a liszt é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojás sárgáját, 10 dkg cukrot és a vaníliás cukrot habosra keverünk, majd bele az összetört gesztenyét. 2. Jól összedolgozzuk és hozzákeverjük még a pudingport, amit 1,5 d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű