1 csésze vörösbab (babérlevéllel, kakukkfűvel, rozmaringgal, tárkonnyal ízesítve)
csemegekukorica ízlés szerint
l1 kis fej lilahagyma
koktélparadicsom
1 citrom leve
1 evk méz (elhagyható)
2 evk. fűszerecet
olivaolaj
1 csipet fahéj
Összekeverjük a hozzávalókat, hűtőben másnapig hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek!
A kemény végétől megtisztított zöld spárgát apró darabokra vágjuk (zöldborsó nagyságúra) A karfiolt az aprítóval rizsszerűvé daráljuk. Egy serpenyőben zsírt hevítünk és rádobjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMossuk meg a burgonyát és héjában főzzük meg, hagyjuk kihűlni. Tisztítsuk meg a fokhagymát és vágjuk apróra, öntsünk egy tepsibe, vagy hőálló edénybe olívaolajat (vagy napraforgó o...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűA célkát meghámozzuk, kockákra vágjuk és puhára főzzük. Ha megfőlt, leöntjük a levét, hozzátesszük a többi hozzávalót, és botmixerrel pürésítjük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk, jó sós vízben megfőzzük, majd meghámozzuk. A felhevített vajon megforgatjuk, kicsit megpirítjuk, majd hozzáadjuk az aprított petrezselymet, 2-3...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű