fejenként
1 db zsemle
1 db tojás
paradicsom
paprika
1 levél saláta
majonézzel megkenni
Egyik kedvenc ❤️ a rántottás szendvics.
A tojás nem tocsog az olajban. Friss, roppanós zöldségeket adunk hozzá és egy pici majonézzel kenjük meg a zsemlét. Csak az íze miatt. ?
Tápláló, adalékoktól mentes reggeli a napindításhoz.
1. A finomra vágott hagymát olajban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a többször átdarált húst, és az apróra vágott gombát és sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel ízesítve megp...
Elkészítési idő:Lereszeljük a burgonyát, kifacsarjuk, hogy megszabaduljunk a felesleges nedvességtől. Hozzáadjuk a darált húshoz, majd belekeverjük az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát, v...
Elkészítési idő:A sós kekszet konyharuhába tesszük, és jól odavagdossuk az asztalhoz (olyan lazán Jamie-sen), vagy húsklopfolóval odasuhintunk neki. A húst tálba tesszük, hozzáadjuk a megtört kek...
Elkészítési idő:A kenyér tetejét V alakban bemetsszük, és kibelezzük. Fontos, hogy puha kenyértípust válasszunk, mert ha nem, sütés közben élvezhetetlenre szárad. A bacont felvágjuk, és megpirítj...
Elkészítési idő: