menu

Családireceptkönyv.hu

Almás pite


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók a tésztához:
4 db tojássárgája
10 dkg porcukor
csipet só
15 dkg margarin
1 dl tej
3 dkg élesztő
50 dkg liszt
a töltelékhez:
1,5 kg reszelt alma
fahéj
citrom
2-3 dkg vaj
2-3 ek. méz
1 csg. vaníliás pudingpor
A tészta lekenéséhez:
1 db pici felvert tojás

Elkészítés:


Hozzávalók a tésztához:
4 db tojássárgája
10 dkg porcukor
csipet só
15 dkg margarin
1 dl tej
3 dkg élesztő
50 dkg liszt
a töltelékhez:
1,5 kg reszelt alma
fahéj
citrom
2-3 dkg vaj
2-3 ek. méz
1 csg. vaníliás pudingpor
A tészta lekenéséhez:
1 db pici felvert tojás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: mapika
s
s

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zserbó
Zserbó

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Joghurtos őszibarack-krémleves
Joghurtos őszibarack-krémleves

A vízből és az ízesítőkből szirupot főzünk. Közben meghámozzuk a barackokat, és pépesre turmixoljuk őket. A pudingport is kikeverjük a joghurtokkal (csomómentesre). A sziruph...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hanna
Póréhagymás Kukoricaleves
Póréhagymás Kukoricaleves

A póréhagymát felszeleteljük, és megdinszteljük az olajon vagy vajon. Mikor megfonnyadt, hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukoricát. Felengedjük vízzel, fűszerezzük, majd főzzük. Mik...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk