Hozzávalók a tésztához:
4 db tojássárgája
10 dkg porcukor
csipet só
15 dkg margarin
1 dl tej
3 dkg élesztő
50 dkg liszt
a töltelékhez:
1,5 kg reszelt alma
fahéj
citrom
2-3 dkg vaj
2-3 ek. méz
1 csg. vaníliás pudingpor
A tészta lekenéséhez:
1 db pici felvert tojás
Hozzávalók a tésztához:
4 db tojássárgája
10 dkg porcukor
csipet só
15 dkg margarin
1 dl tej
3 dkg élesztő
50 dkg liszt
a töltelékhez:
1,5 kg reszelt alma
fahéj
citrom
2-3 dkg vaj
2-3 ek. méz
1 csg. vaníliás pudingpor
A tészta lekenéséhez:
1 db pici felvert tojás
A vízből és az ízesítőkből szirupot főzünk. Közben meghámozzuk a barackokat, és pépesre turmixoljuk őket. A pudingport is kikeverjük a joghurtokkal (csomómentesre). A sziruph...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagymát felszeleteljük, és megdinszteljük az olajon vagy vajon. Mikor megfonnyadt, hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukoricát. Felengedjük vízzel, fűszerezzük, majd főzzük. Mik...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű