30dkg rétesliszt,
dcl joghurt v. kefir,
2 dl kristálycukor,
2dl étolaj,
2db egész tojás,
reszelt citromhéj,
1cs.sütőpor
• Alaposan összekeverjük, és kb.1/2kg fejtett meggyet,v.kockára vágott bármilyen gyümölcsöt a tepsibe öntött masszára szórjuk.
•
Közepes lángon rózsaszínűre sütjük, ha langyos ,kockákra, vágjuk, porcukorral leszórjuk.
Egy közepes tepsit (20x33 cm) kibélelünk sütőpapírral. A fagyasztott gesztenyepürét hagyjuk kiolvadni. A piskótához a lisztet egy tálban elkeverjük a sütőporral és a kakaóporral....
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű30×20 cm-es tepsibe beleszórjuk a száraz tésztát (nem kell semmi zsiradék alá és nem is kell megfőzni) A tojás sárgákat a cukorral jó habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a citrom h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Elkészítjük a piskótát, majd előkészülünk a csokis krém elkészítéséhez. 2. Szükséges hozzá 5 ek liszt, ½ l tej, ezt fokozatosan egymáshoz keverjük, majd főzzük, míg sűrű nem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a tojásokat üsd egy tálba, és a cukorral keverd szinte fehéredésig. Lassan add hozzá az olajat és a meleg vizet. Vegyítsd a sütőport és a lisztet, majd óvatosan forgasd...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű