30dkg rétesliszt,
dcl joghurt v. kefir,
2 dl kristálycukor,
2dl étolaj,
2db egész tojás,
reszelt citromhéj,
1cs.sütőpor
• Alaposan összekeverjük, és kb.1/2kg fejtett meggyet,v.kockára vágott bármilyen gyümölcsöt a tepsibe öntött masszára szórjuk.
•
Közepes lángon rózsaszínűre sütjük, ha langyos ,kockákra, vágjuk, porcukorral leszórjuk.
A vajat, a cukrot és a tojást robotgéppel kikeverjük. A csokoládét felaprítjuk, majd a masszához adjuk. A sütőport vegyítjük a liszttel, és apránként a masszához keverjük. Egy nag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÉn az almát nem párolom, csak cukrozom, fahéjjal ízesítem, állni hagyom, majd jól kicsavarom. Az első tésztalapra zsemlemorzsát szórok,rásimítom a kinyomkodott almát, befedem a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rebarbaraszárakat alaposan megmossuk, és hámozatlanul kb. 3 cm-es darabokra vágjuk. Egy kapcsos tortaforma alját és oldalát kibéleljük sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük. A lis...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Az első tészta anyagait összegyúrjuk,háromnegyed részét kis tepsibe nyújtjuk,megkenjük lekvárral. 2. A második tésztához a vajat kikeverjük a cukorral, tojással, tojássárgáj...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz